Zvěřinové speciality, 1. – 4. 11. 2018

Zvěřinové speciality, 1. – 4. 11. 2018
Zastavte se ochutnat naše zvěřinové speciality, pod vedením skvělého šéfkuchaře Davida Grandiče. Ochutnat můžete speciality z jelena, daňka, srny i divočáka. A to ve dnech 1. – 4. listopadu 2018. Dodavatelem naší zvěřiny je Moravialov s.r.o. a Windsor Enterprise s.r.o.

Jídelní lístek:

Předkrmy
  • Zvěřinová paštika s husími játry, domácí škvarkový chléb
  • Dančí salát, domácí škvarkový chléb
  • Zvěřinová klobása s hořčicí, křenem, domácí škvarkový chléb
Polévka
  • Bažantí vývar se zeleninou a nudlemi
Hotová jídla
  • Srnčí kýta na smetaně, karlovarský knedlík
  • Bažantí prsa na slanině a červeném víně, šťouchané brambory
  • Kančí a jelení výpečky s červeným zelím, bramborový knedlík
  • Dančí guláš s cibulí a feferony, houskový knedlík nebo pečivo
  • Zvěřinový stroganov se špeclema
  • Kančí kolínko s hříbkovou omáčkou, domácí bramboráčky
Hlavní jídla
  • Kančí řízečky s hlohoveckým salátem
  • Dančí steak s dýňovým chutney, steakové hranolky
  • Jelení steak s husími játry, domácí přesňáky
  • Zvěřinové medailonky s brusinkovou omáčkou, pečené brambory
Dezert
  • Domácí lívance s borůvkovou omáčkou a šlehačkou
Rezervace provádějte na telefonu: 731 415 450 (od 9:00 do 19:00), nebo emailu: moraviarest@email.cz