Zvěřinové speciality, 5. – 8. 12. 2019

Home / Aktuality / Zvěřinové speciality, 5. – 8. 12. 2019

Zvěřinové speciality, 5. – 8. 12. 2019

Zvěřinové speciality, 5. – 8. 12. 2019
Zastavte se ochutnat naše každoroční zvěřinové speciality. Ochutnat můžete speciality z jelena, daňka, srny i divočáka. A to ve dnech 5. – 8. prosince 2019. Dodavatelem naší zvěřiny je Moravialov s.r.o. a Windsor Enterprise s.r.o.

Jídelní lístek:

Předkrmy
  • Zvěřinová paštika s husími játry, domácí škvarkový chléb                  99 Kč
  • Dančí salát, domácí škvarkový chléb                                                 119 Kč
  • Zvěřinová klobása s hořčicí, křenem, domácí škvarkový chléb         119 Kč
Polévka
  • Bažantí vývar se zeleninou a nudlemi                                                 59 Kč
Hotová jídla
  • Srnčí kýta na smetaně, karlovarský knedlík                                       279 Kč
  • Kančí a jelení výpečky s červeným zelím, bramborový knedlík         199 Kč
  • Dančí guláš s cibulí a feferony, houskový knedlík nebo pečivo         189 Kč
  • Kančí kolínko s hříbkovou omáčkou, domácí bramboráčky               199 Kč
Hlavní jídla
  • Kančí řízečky s hlohoveckým salátem                                               199 Kč
  • Dančí steak s dýňovým chutney, steakové hranolky                          249 Kč
  • Jelení steak s husími játry, domácí přesňáky                                     249 Kč
  • Zvěřinové medailonky s brusinkovou omáčkou, pečené brambory    249 Kč
Dezert
  • Domácí cheesecake s borůvkovou omáčkou a šlehačkou
Rezervace provádějte na telefonu: 731 415 450 (od 9:00 do 19:00), nebo emailu: moraviarest@email.cz