Zastavte se ochutnat naše každoroční zvěřinové speciality. Ochutnat můžete speciality z jelena, daňka, srny i divočáka. A to ve dnech 5. – 8. prosince 2019. Dodavatelem naší zvěřiny je Moravialov s.r.o. a Windsor Enterprise s.r.o.
Jídelní lístek:
Předkrmy
- Zvěřinová paštika s husími játry, domácí škvarkový chléb 99 Kč
- Dančí salát, domácí škvarkový chléb 119 Kč
- Zvěřinová klobása s hořčicí, křenem, domácí škvarkový chléb 119 Kč
Polévka
- Bažantí vývar se zeleninou a nudlemi 59 Kč
Hotová jídla
- Srnčí kýta na smetaně, karlovarský knedlík 279 Kč
- Kančí a jelení výpečky s červeným zelím, bramborový knedlík 199 Kč
- Dančí guláš s cibulí a feferony, houskový knedlík nebo pečivo 189 Kč
- Kančí kolínko s hříbkovou omáčkou, domácí bramboráčky 199 Kč
Hlavní jídla
- Kančí řízečky s hlohoveckým salátem 199 Kč
- Dančí steak s dýňovým chutney, steakové hranolky 249 Kč
- Jelení steak s husími játry, domácí přesňáky 249 Kč
- Zvěřinové medailonky s brusinkovou omáčkou, pečené brambory 249 Kč
Dezert
- Domácí cheesecake s borůvkovou omáčkou a šlehačkou
Rezervace provádějte na telefonu: 731 415 450 (od 9:00 do 19:00), nebo emailu: moraviarest@email.cz