Představujeme vám náš jídelní lístek, vytvořený na zakázku špičkovým šéfkuchařem Adamem Robenkem, který si prošel michelinskou školou restaurace Gordona Ramsaye.
Na nic si nehrajeme, zaměřili jsme se na tradiční české pokrmy, které dobře znáte, avšak servírujeme Vám je moderní a poctivou úpravou sous-vide, s využitím regionálních surovin a maximálním důrazem na vlastní produkty. Pokochejte se v naší galerii a přijďte ochutnat! Ala Carte nabídku máme k dispozici vždy od září do června.
V období od poloviny května do poloviny září nabízíme z důvodu vytížení naší restaurace sezonní a denní menu, nikoliv Ala Carte od Adama Robenka.
Předkrmy a polévky | |
---|---|
Hovězí vývar | 65Kč |
Polévka dle denní nabídky | 65Kč |
Vlastní játro bůčková paštika s rybízovou omáčkou a domácím chléb | 140Kč |
Za studena servírovaný pomalu pečený vepřový bok, vlastní nakládaná zelenina, medová hořčice | 180Kč |
Hlavní jídla | |
---|---|
Prso z farmářského kuřete, mačkané brambory, omáčka z pečených rajčat | 265Kč |
Hovězí krk na červeném víně, kořenová zelenina a šťouchané brambory, bramborová kaše | 339Kč |
Vepřová panenka sous-vide, hříbková omáčka, opékané brambory | 329Kč |
Smažený vepřový řízek, lehký bramborový salát | 279Kč |
Variace z pašíka, bramborové placky, zelí, omáčka z pečené cibule | 330Kč |
Pečená vepřová žebra s medovo-hořčicovou marinádou, křenem, kozím rohem, okurky a chléb | 330Kč |
Svíčková na smetaně s variací knedlíků | 259Kč |
Losos s grilovanou zeleninou a červenou čočkou | 330Kč |
Caesar salát s kuřecím prsíčkem a krutony | 249Kč |
Šlížky se slaninou a kysaným zelím | 190Kč |
Kozí sýr s pečenou červenou řepou na salátu z polníčku a rukoly s vlašskými ořechy, opečená bageta | 240Kč |
Smažený květák, vařené brambory, tatarka | 219Kč |
Smažená gouda, hranolky, tatarka | 229Kč |
Dezerty | |
---|---|
Horký čokoládový dortík, malinová omáčka, vanilkové zmrzlina | 140Kč |