Nový jídelní lístek

Home / Aktuality / Nový jídelní lístek

Nový jídelní lístek

Představujeme vám náš jídelní lístek, vytvořený na zakázku špičkovým šéfkuchařem Adamem Robenkem, který si prošel michelinskou školou restaurace Gordona Ramsaye.

Na nic si nehrajeme, zaměřili jsme se na tradiční české pokrmy, které dobře znáte, avšak servírujeme Vám je moderní a poctivou úpravou sous-vide, s využitím regionálních surovin a maximálním důrazem na vlastní produkty. Pokochejte se v naší galerii a přijďte ochutnat! Ala Carte nabídku máme k dispozici vždy od září do června.

V období od poloviny května do poloviny září nabízíme z důvodu vytížení naší restaurace sezonní a denní menu, nikoliv Ala Carte od Adama Robenka. 

Předkrmy a polévky
Hovězí vývar65Kč
Polévka dle denní nabídky65Kč
Vlastní játro bůčková paštika s rybízovou omáčkou a domácím chléb140Kč
Za studena servírovaný pomalu pečený vepřový bok, vlastní nakládaná zelenina, medová hořčice180Kč

Hlavní jídla
Prso z farmářského kuřete, mačkané brambory, omáčka z pečených rajčat265Kč
Hovězí krk na červeném víně, kořenová zelenina a šťouchané brambory, bramborová kaše339Kč
Vepřová panenka sous-vide, hříbková omáčka, opékané brambory329Kč
Smažený vepřový řízek, lehký bramborový salát279Kč
Variace z pašíka, bramborové placky, zelí, omáčka z pečené cibule330Kč
Pečená vepřová žebra s medovo-hořčicovou marinádou, křenem, kozím rohem, okurky a chléb330Kč
Svíčková na smetaně s variací knedlíků259Kč
Losos s grilovanou zeleninou a červenou čočkou330Kč
Caesar salát s kuřecím prsíčkem a krutony249Kč

Šlížky se slaninou a kysaným zelím190Kč

Kozí sýr s pečenou červenou řepou na salátu z polníčku a rukoly s vlašskými ořechy, opečená bageta240Kč

Smažený květák, vařené brambory, tatarka219Kč

Smažená gouda, hranolky, tatarka229Kč

Dezerty
Horký čokoládový dortík, malinová omáčka, vanilkové zmrzlina140Kč