
Úžasné není co dodat, nádherné prostředí, výborné jídlo, skvělý personál a hlavně pan číšník Liborek. Děkujeme v létě Vás plánujeme navštívit znova.
Ochutnejte u nás tradiční českou kuchyni včetně krajových specialit, které navrhl špičkový šéfkuchař Adam Robenek, který si prošel michelinskou školou restaurace Gordona Ramsaye. Zaměřili jsme se na tradiční české pokrmy, které dobře znáte, avšak servírujeme je moderní a poctivou úpravou sous-vide, s využitím regionálních surovin. V restauraci zároveň můžete vychutnat vybraná vína z jižní Moravy při praskání dřeva v krásných kachlových kamnech.
Navrhl špičkový šéfkuchař Adam Robenek, který si prošel michelinskou školou restaurace Gordona Ramsaye.
V případě zájmu uveďte do poznámky v objednávce ubytování.
Podáváme od 8:00 do 10:00 formou teplého i studeného bufetu.
Pokud se zdržíte více dní, oceníte, že se nabídka obměňuje.
Pečivo odebíráme od místních pekařů, uzeniny z místního řeznictví a pečeme domácí buchty.
Samozřejmostí je káva a další teplé nápoje včetně kakaa či horkého mléka.
Pokud si večeře předplatíte v rámci polopenze, máme pro vás na každý den připraven výběr ze dvou hlavních jídel a jednoho dětského jídla. Jedno z jídel je vždy bezlepkové. Večeře podáváme od 17:00 do 19:00
Cena snídaně:
130 Kč / osoba a den,
100 Kč / dítě do 12 let a den,
děti do 4 let zdarma
Cena večeře v rámci polopenze:
160 Kč / osoba a den,
120 Kč / dítě do 12 let a den,
80 Kč/ děti do 4 let
Kdy a jak? Sledujte náš blog nebo si vyberte z našich pravidelných služeb. Nenechte si ujít ani naši nabídku výhodných balíčků.
Slavíme všechna roční období, proto pro vás pravidelně připravujeme nejrůznější tradiční akce nebo hody.
V letních měsících u nás zažijete mnoho zábavy. Jednou z nich je společné grilování, při kterém připravujeme speciální menu.
Chcete si pochutnat na pravých zabijačkových hodech? U nás si je můžete užít dosyta.