I letos pro vás připravíme křupavou konfitovanou husičku, rozpadající se na mlsném jazýčku. A nejen tu, pro gurmány nabídneme francouzská husí játra Foie Gras, nebo kachní prsíčka Magret de Canard. To vše ve dnech 8. – 10. listopadu 2019.
Jídelní lístek:
Víno
- Svatomartinský Müller Thurgau
Předkrmy
- Husí játra s domácími lokšemi
- Husí játra Foie Gras s karamelizovaným jablkem a fíkovou omáčkou, opečený toust
Polévka
- Husí vývar
Hlavní jídla
- Konfitovaná husa s bílým a červeným zelím, domácí kynuté a bramborové knedlíky
- Konfitovaná husa s domácími lokšemi
- Kachní prsíčko Magret de Canard s červeným zelím, domácí karlovarský knedlík
Dezert
- Horký čokoládový dortík, malinová omáčka, vanilková zmrzlina