Zvěřinové speciality, 14. – 17. 10. 2021

Home / Aktuality / Zvěřinové speciality, 14. – 17. 10. 2021

Zvěřinové speciality, 14. – 17. 10. 2021

Zvěřinové speciality, 14. – 17. 10. 2021
Zastavte se ochutnat naše každoroční zvěřinové speciality. Ochutnat můžete speciality z jelena, daňka, srny i divočáka. A to ve dnech 14. – 17. října 2021. Dodavatelem naší zvěřiny je Moravialov s.r.o. a Windsor Enterprise s.r.o.

Jídelní lístek:

Předkrmy
  • Zvěřinová paštika s brusinkami domácí škvarkový chléb                  119 Kč
  • Dančí salát, domácí škvarkový chléb                                                      129 Kč
  • Zvěřinová klobása s hořčicí, křenem, domácí škvarkový chléb        129 Kč
Polévka
  • Bažantí vývar se zeleninou a nudlemi                                                      69 Kč
Hotová jídla
  • Srnčí kýta s jalovcovou omáčkou, karlovarský knedlík                        269 Kč
  • Kančí a jelení výpečky s červeným zelím, špekové knedlíky               219 Kč
  • Kančí guláš s cibulí a feferony, houskový knedlík nebo pečivo          209 Kč
  • Dančí kýty na smetaně, karlovarský knedlík                                           269 Kč
Hlavní jídla
  • Kančí řízečky s bramborovým salátem                                                   219 Kč
  • Dančí steak s perníkovou omáčkou, steakové hranolky                     269 Kč
  • Jelení steak s liškami, domácí přesňáky                                                269 Kč
  • Medailonky sv. Huberta se sušenými švestkami,
    brusinkovou omáčkou a šťouchanými brambory s cibulkou                  269 Kč
Dezert
  • Domácí cheesecake s lesním ovocem                                                    89 Kč
  • Mechový dort                                                                                                89 Kč
Rezervace provádějte na telefonu: 773 482 438 (od 9:00 do 19:00), nebo emailu: moraviarest@email.cz