Chtěli bychom s ženou poděkovat za perfektní dovolenou ve Vašem penzionu “Usedlost pod vinohrady”. Ještě jsme se snad nesetkali s takovou ochotou personálu, nádherným ubytováním a poskytovanými službami.
Ubytování v apartmánku “D1” nemělo chybu, krásný výhled do okolí z balkónku, čisto, velice dobré vybavení, pravidelný úklid.
Personál – ten byl úžasný, vstřícný, ochotný, usměvavý, a to jak v restauraci, vinárně, tak také i v kuchyni a celém zázemí. Každý z personálu nám vyšel vždy vstříc a především obsluha restaurace a vinárny. Jejich klid, usměvavost, ochotu a vstřícnost velice obdivuji, protože ke každému zákazníkovi se tito lidé chovali perfektně, profesionálně, mile. Ať bylo vedro či chladno, ať bylo ráno či večer, vždy jsme byli s jejich službami velice spokojeni. Patří jim naše veliké “DĚKUJEME MÓÓÓĆ”.
Také jídlo nemělo chybu – snídaně perfektní, především pomazánky byly vynikající, každý si mohl vybrat na co měl chuť, vynikající večeře a především výborné polévky, na které jsme se těšili každý den a velice dobrá škvarková pomazánka.
Ve vinárně jsme degustovali nabízená vína a vždy nám byla podána vyčerpávající informace o daných nabízených vínech. A k tomu opět perfektní personál.
Jen by to chtělo v době otevření vinárny nějaké osvětlení cesty do vinárny a z vinárny do hlavní budovy – to byla vždy tma. Ještě, že svítily hvězdičky.
Takovou vynikající dovolenou jsme snad nezažili.
Pokud to půjde, tak se rádi zase vrátíme a prožijeme další krásnou dovolenou, a to v nádherném prostředí a za přítomnosti vynikajících lidí – perfektního personálu.
Restaurace
Navštivte naší restauraci
Ochutnejte u nás tradiční českou kuchyni včetně krajových specialit, které našim kuchařům pomohl navrhnout a vylepšit špičkový šéfkuchař Adam Robenek, který si prošel michelinskou školou restaurace Gordona Ramsaye. Zaměřili jsme se na tradiční české pokrmy, které dobře znáte, avšak servírujeme je moderní a poctivou úpravou sous-vide, s využitím regionálních surovin. V restauraci zároveň můžete vychutnat vybraná vína z jižní Moravy při praskání dřeva v krásných kachlových kamnech.
Nový
JÍDELNÍ LÍSTEK
Navrhl a vyškolil naše kuchaře špičkový šéfkuchař Adam Robenek, který si prošel michelinskou školou restaurace Gordona Ramsaye
Pobyt
Snídaně a polopenze
V případě zájmu uveďte do poznámky v objednávce ubytování.
Snídaně
Podáváme od 8:00 do 10:00 formou teplého i studeného bufetu.
Pokud se zdržíte více dní, oceníte, že se nabídka obměňuje.
Pečivo odebíráme od místních pekařů, uzeniny z místního řeznictví a pečeme domácí buchty.
Samozřejmostí je káva a další teplé nápoje včetně kakaa či horkého mléka.
Večeře
Pokud si večeře předplatíte v rámci polopenze, máme pro vás na každý den připraven výběr ze dvou hlavních jídel a jednoho dětského jídla. Jedno z jídel je vždy bezlepkové a bezmasé. Večeře podáváme od 17:00 do 19:00
Cena
Cena snídaně:
230 Kč / osoba a den
180 Kč / dítě do 12 let a den
50 Kč / děti do 4 let
Cena večeře v rámci polopenze:
230 Kč / osoba a den
200 Kč / dítě do 12 let a den
120 Kč/ děti do 4 let
Naše
Pravidelně pořádané akce
Kdy a jak? Sledujte náš blog nebo si vyberte z našich pravidelných služeb. Nenechte si ujít ani naši nabídku výhodných balíčků.
Sezónní hody
Slavíme všechna roční období, proto pro vás pravidelně připravujeme nejrůznější tradiční akce nebo hody.
Grilování
V letních měsících u nás zažijete mnoho zábavy. Jednou z nich je společné grilování, při kterém připravujeme speciální menu.
Zabijačka
Chcete si pochutnat na pravých zabijačkových hodech? U nás si je můžete užít dosyta.